dijous, 15 d’octubre de 2015

La Intersindical-CSC en la negociació del Conveni Sectorial en l'Àmbit de la Recerca

En els darrers mesos, diversos comitès d'empresa de centres de recerca s'han anat coordinant i han creat la Comissió Inter-Centres de Recerca. Aquesta comissió ha tingut contactes amb els grups polítics del Parlament de Catalunya i amb la Direcció General de Recerca del Departament d'Economia i Coneixement de la Generalitat, amb la qual ha acordat l'inici de la negociació del Conveni Sectorial en l'Àmbit de la Recerca, que serà d'aplicació en tots els centres públics que s'hi dediquen.

La Intersindical-CSC, amb majoria absoluta en el Sincrotró ALBA, serà present en la Mesa de Negociació, integrada per membres de l'esmentada Direcció General de Recerca i una representació proporcional dels sindicats presents en aquest important àmbit, que fins ara es caracteritza per una diversa varietat de condicions de treball, de modalitats de contractació i per l'existència de personal de molt variades nacionalitats, amb perspectives molt diferents de les relacions laborals.

No ens passa per alt la importància de la negociació d'aquest conveni en un sector de futur, amb alt valor afegit i que ha de ser, sens dubte, motor de l'economia del nostre país. Donem tot el suport als companys/es que el negociaran i els garantim que la Intersindical-CSC serà al seu costat fins a l'assoliment d'unes condicions de treball unificades i dignes que contribueixin al desenvolupament d'aquest sector estratègic.
 

Cap comentari:

Publica un comentari