divendres, 15 de novembre de 2013

ELECCIONS SINDICALS AL SCT

La CSC ha renovat la confiança de les companyes i companys del Servei Català de Trànsit i ha revalidat la representació a la Junta de Personal. Tot i que el nombre de treballadors/es ha minvat i, per tant, també ho ha fet el nombre de representants a escollir, hem renovat la presència en la Junta de Personal.
 
Volem agrair el vostre suport a les companyes i companys que heu format part de la candidatura i també a les i els que ens heu votat. També volem renovar el nostre compromís en la lluita pels drets de totes les treballadores i treballadors del SCT, d'informar-vos i d'assessorar-vos com hem fet fins ara.
 
Estem en temps molt difícils i els que vénen no seran millors durant molt temps. Refermem el nostre compromís a treballar, buscant sempre la unitat d'acció, per revertir les retallades que patim, per aconseguir que se'ns retornin els drets suprimits per decret llei i que s'estableixi un marc legal perquè aquesta salvatge agressió a les nostres condicions de treball no es torni a produir.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari