dilluns, 17 de desembre de 2012

LES TREBALLADORES I TREBALLADORS PÚBLICS MOSTREM EL NOSTRE MALESTAR EN LA CONSTITUCIÓ DEL PARLAMENT DE CATALUNYALa Plataforma Sindical dels Treballadors Públics de Catalunya, de la qual és membre constituent la Intersindical-CSC, ha convocat una concentració a l'hora de l'entrada dels diputats electes a la constitució del Parlament. Una representació de la Plataforma ha parlat amb el president en funcions i li ha fet arribar les nostres inquietuds envers la prolongada situació de retallades en els serveis públics i en les nostres condicions de treball, mitjançant un manifest unitari.

En aquest manifest diem
que "esperem d'aquesta legislatura que avui comença un impuls decidit a favor dels drets dels ciutadans, de defensa dels treballadors com a motor del necessari creixement econòmic".

També denunciem que "no es pot donar un servei públic digne sense el respecte a la dignitat de qui el presta i refermem la nostra absoluta oposició al desmantellament dels servei públic, als acomiadaments i a les retallades indiscriminades de drets".

En aquest manifest també reclamem un compromís ferm i decidit per la negociació i el diàleg, en defensa d'un servei públic de tots i per a tothom, i mostrem la nostra preocupació per les recents afirmacions del Govern en funcions que semblen presagiar la continuïtat en les nefastes polítiques que ens han portat on estem ara.

Cap comentari:

Publica un comentari