divendres, 7 d’octubre de 2011

TAMBÉ A LES UNIVERSITATS, NO A LES RETALLADES!!!

Avui el president de la Generalitat, acompanyat pel conseller d'Economia i Coneixement i del director general d'Universitats, ha inaugurat el curs universitari a l'edifici Vèrtex de la Universitat Politècnica de Catalunya. Ho suposem, perquè no els hem pas vist.  Companyes i companys de la Sectorial d'Universitats de la Federació d'Administracions Públiques i de la Federació de Serveis Educatius de la Intersindical-CSC hem participat, juntament amb representants de tots els altres sectors de la comunitat universitària, en la manifestació que ha sortit de la banda mar de la Diagonal, ha tallat el trànsit en aquesta avinguda, s'ha dirigit a l'edifici Vèrtex de la UPC i ha esperat la comitiva governamental, amb una carbassa ben grossa, per donar-los-la quan arribessin.


Deuen haver entrat per una altra banda, perquè per l'entrada principal no han passat. Llavors, no els hem pogut donar la carbassa en persona. Però tot i no ser-hi, han quedat ben retratats. Una de les consignes més sentides ha estat Universitat, pública i de qualitat. Una altra, No, no , no a la privatització!

Com que no han donat la cara, hem tornat a baixar cap a la Diagonal, que hem tornat a tallar, i ens hem dissolt. I hem deixat ben clara la voluntat del professorat, el PAS i l'alumnat. Totes i tots hi erem.

Una vegada més: NO A LES RETALLADES, NI A LA SANITAT, NI A L'EDUCACIÓ, NI ALS SERVEIS PÚBLICS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari