dijous, 22 de setembre de 2011

JA HO TENIM PROU FOTUT!

Corre per internet un correu electrònic alarmant, el títol "Eliminación complementos pagas extras para funcionarios 2012". La Intersindical-CSC creu que ja ho tenim prou fotut, les treballadores i treballadors públics, per haver d'aguantar, al damunt, rumors que tan sols ens neguitegen sense cap fonament.

Aquest correu ens remet a la pàgina web d'un tal sindicato de la Administración Pública (sap) -ho posem en cursiva perquè així figura textualment en el correu (http://www.sap-sindicato.es). Ens diu que la mirem perquè podrem llegir la notícia que el Gobierno té previst incloure en els pressupostos de 2012 (acordado hace poco con el pnv y en la mesa de la Función Pública del 14 de septiembre) la eliminación de los complementos de las pagas extras desde 2012, dejandolas solo en trienios y sueldo base...

Volem deixar-vos ben clar que aquest rumor, que creiem totalment interessat -penseu que s'acosten eleccions polítiques...- no té cap mena de fonament. Aquesta mateixa setmana vam tenir una reunio amb Funció Pública, en la qual se'ns va remarcar que no hi ha previsió de cap nova retallada, llevat de les que ja estem patint i coneixem, a no ser que les coses empitjoressin substancialment i s'haguessin de prendre mesures gairebé desesperades.

I unes quantes precisions, pel que fa a aquest correu:
  • Els complements dels sous i pagues extraordinàries són competència de les administracions respectives.
  • Ens vam connectar a la pàgina web que diu el correu i no hi ha cap notícia sobre aquesta presumpta retallada. 
  • Hem cercat informació d'altres sindicats presents a la Mesa General de Negociació de l'Administració de l'Estat de 14 de setembre, a la qual fa referència el correu, i en cap d'elles no figura cap mena de comentari sobre el que diu el correu.
Trobem deplorable que es facin córrer rumors que no fan més que abaixar la nostra moral, que ja està prou arran de terra. Encara trobem més deplorable que el correu acabi dient que el SAP recomienda, por el bien de todos y antes de que se consume tal puñalada por la espalda, la difusión maxima de esta información en todos los medios posibles.

Algun sindicat que s'atreveixi a dir-se així es pot conformar amb la "difusió" i prou, davant d'una agressió com seria la del desmantellament de les pagues extraordinàries? No caldria cridar a la mobilització de totes i tots i a la unitat d'acció? A nosaltres ens put a intent de manipulació de les treballadores i treballadors públics amb intencionalitats que res tenen a veure amb nosaltres.

Jutgeu vosaltres mateixos/es. Si voleu, connecteu-vos a la web i ho veureu. I, sobretot, no us deixeu enredar per qualsevol cosa que us arribi a l'ordinador!

Cap comentari:

Publica un comentari